فیلم من علی هستم دوبله فارسی و سانسور شده و هیچ گونه صحنه غیر اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی ندارد.
نام اثر: من علی هستم I Am Ali
کیفیت: HD 1080p , HD 720p
ژانر: مستند | بیوگرافی | ورزشی
مخاطب: این فیلم به افراد زیر 13 سال توصیه نمی شود.
نوع فیلم: سینمایی فیلم I Am Ali 2014
محصول: آمریکا | بریتانیا من علی هستم
کارگردان: کلر لوینز
ستارگان: محمد علی کلی، جرج فورمن، مایک تایسون، رحمان علی کلی
سال تولید: 2014 میلادی
زبان: فارسی (دوبله فارسی)
مدت زمان : 111 دقیقه
درباره فیلم:
من علی هستم فیلمی مستند، بیوگرافی و ورزشی، محصول سال ۲۰۱۴ کشورهای آمریکا و بریتانیا به کارگردانی کلر لوینز است. چهرههای سرشناسی همچون محمد علی کلی، جرج فورمن، مایک تایسون، رحمان علی کلی، جین کیلروی، جیم براون، تام جونز و مارویس فریزر در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. فیلم من علی هستم که محصول مشترک کمپانیهای فیشآی فیلم و پشن پیکچرز به حساب میآید، در گیشه سینماهای آمریکا به فروش ۴.۱ میلیون دلاری رسیدهاست. این فیلم در جشنوارههای مختلف، نامزد دریافت جوایز متعددی شده که از میان آنها میتوان به نامزدی دریافت یک جایزه در جشنواره فیلم بلک ریل ۲۰۱۵ اشاره کرد.
داستان فیلم:
مستند I Am Ali ، با استناد به صداهای ضبط شده طی دهه ۷۰ میلادی و مصاحبههای انجام شده با دوستان و اعضای خانواده محمد علی کلی، داستان زندگی این بوکسور سنگینوزن آمریکایی را روایت میکند و…
دانلود فیلم See You Yesterday 2019 دیروز می بینمت با دوبله فارسی
دانلود فیلم I Am Ali 2014 من علی هستم با دوبله فارسی
دانلود فیلم Triple Threat 2019 تهدید سه گانه با دوبله فارسی
دانلود فیلم Freddy vs Jason 2003 فردی علیه جیسون با زیرنویس فارسی
دانلود فیلم The White Haired Witch Of Lunar Kingdom 2014 سرزمین ماه با دوبله فارسی
علی ,فیلم ,ali ,فارسی ,am ,i ,علی هستم ,من علی ,am ali ,i am ,دوبله فارسی ,مایک تایسون، رحمان
درباره این سایت